Η αποστολή μας

Εδώ και 17 χρόνια προσφέρουμε στους φίλους που συμμετέχουν στα προγράμματα μας ποιοτική προπόνηση συνδυάζοντας την διασκέδαση και την ψυχαγωγία με την πρόοδο και την εξέλιξη.

Η αποστολή μας  ως ομάδα είναι να οικοδομήσουμε τα θεμέλια που θα οδηγήσουν τους αθλούμενους να κατανοήσουν την αξία του αθλητισμού, την αξία της συμμετοχής όπως και την αξία της σωστής τεχνικής κατάρτισης στην οποία δίνουμε ιδιαίτερη σημασία διότι πιστεύουμε ότι είναι η αφετηρία για την μελλοντική απόλαυση του παιχνιδιού και την αποφυγή τραυματισμών.

Επιβραβεύουμε την προσπάθεια , την πρόοδο, τονώνουμε την αυτοπεποίθηση και θυμίζουμε συνεχώς ότι το τένις είναι ένα παιχνίδι.

Κάθε χρόνο καλωσορίζουμε στην Ακαδημία μας εκατοντάδες αθλούμενους από 3 ετών και άνω. Κοινή επιθυμία όλων είναι να μάθουν και να αναπτύξουν  τις δεξιότητες τους.

Η μεθοδολογία και η μεταδοτικότητα της Προπονητικής Ομάδας μας αποτελούν  κάποια από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα μας παράλληλα με την συνεχή αναζήτηση τρόπων για καλύτερη αφομοίωση και απόδοση.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
×